Малеева и Кузманов играят днес



03-06-2011 00:00 | Станко Димов
Двамата останали български тенисисти на Roland Garros Димитър Кузманов и Магдалена Малеева ще играят в петък.

17-годишният пловдивчанин и неговият партньор на двойки Мики Янкович от Сърбия излизат в полуфинален двубой при юношите и ще се опитат да преодолеят също непоставените американци Мичъл Крюгер и Шейн Винсънт. Мачът е първи в програмата на корт №3 и трябва да започне в 12:00 часа българско време.

Маги участва в Турнира на легендите в Париж. Заедно с Натали Тозиа софиянката ще излезе на корт „Сюзан Ланглен” срещу Ива Майоли (Хърватия) и Кончита Мартинес (Испания) в последен мач от програмата. Българо-френският дует няма шансове за първото място в групата след загубата от Мартина Навратилова и Яна Новотна. Малеева е добра приятелка с Мартинес, която присъства на нейния бенефис през 2006 година.

Извън българските пристрастия днес е денят на епичните мъжки полуфинали Рафаел Надал – Анди Мъри (от 15:00 часа) и след това Новак Джокович – Роджър Федерер . Те могат да отговорят на много въпроси. Загуба на Рафа на връх 25-ия му рожден ден ще го свали от първото място в ранглистата. Дали както в Австралия за титлата ще спорят Джокович и Мъри? Или ще видим поредно издание на финал Надал – Федерер? Ще спре ли серията на Ноле?



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини