Четвъртфиналът на Гришо №1 за октомври



08-11-2011 00:00 | Станко Димов
Читателите на нашия сайт избраха достигането на Григор Димитров до четвъртфинал на турнира на АТР в Стокхолм в зала за най-значимото събътие за месец октомври в традиционната ни анкета. Хасковлията спечели след оспорвана борба между три кандидатури с „фотофиниш”.

На 21 октомври Гришо изигра последния си мач за годината – срещу Милош Раонич, и отстъпи в Швеция с 5:7, 4:6. Така първата ни ракета приключи сезона с четири класирания на четвъртфинали на АТР на различни настилки – в Мюнхен (на клей), в Ийстборн (на трева), в Банкок (на хард) и в Стокхолм (килим в зала). За постижението на Димитров гласуваха 33,3 процента.

Второто място се поделя между Елица Костова и... Елица Костова. По 30 процента от вота отидоха за титлата на Ели на 25-хилядника в Добрич на 9 октомври и за рекордните класирания в Топ 150 на Костова и Диа Евтимова.

На четвърто място сте класирали шампионите от държавното първенство по тенис на открито. За титлите си Изабелла Шиникова и Валентин Димов за получили 6,7 процента от гласовете.

Никой не даде своя вот за спечелването от Линда Зечири на Откритото първенство на България по бадминтон.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини