Возняцки готова да спечели Australian Open



16-12-2011 00:00 | Станко Димов
Новият треньор на световната номер в тениса Каролине Возняцки Рикардо Санчес разкри какви са амбициите на тандема за 2012 година. Испанският специалист призна, че готви датчанката за титлата от Откритото първенство на Австралия през януари.

„Каролине трябва да се научи да удря като мъжете. Нужно е да придава на топката такова въртене, каквото постигат Федерер, Надал или Джокович. Работим върху това, тя да излиза по-често на мрежата – това ускорява темпото на разиграването и ще йпомогне да съхрани сили до края на двубоя. Ако Возняцки успеедапостигне всичко това на практика, тя ще направи успешно представяне в Мелбърн. Задачата ни е да спечелим титлата от Australian Open”, заяви Санчес, който до скоробеше наставник на Йелена Янкович, пред френския вестник L'Equipe.

Този сезон Каро спечели шест титли, но не успя да стигне дори до финал в някой от турнирите от Големия шлем. Тя заяви преди месец, че главните цели, които си поставя за 2012 година са титла от Шлема и медал от олимпийските игри в Лондон.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини