Цеци открива програмата на „Артър Еш”



03-09-2012 00:00 | Станко Димов
Цветана Пиронкова и Ана Иванович ще изиграят осминафиналния си двубой от Откритото първенство на Съединените щати на централния корт „Артър Еш” в понеделник. Двубоят между балканските хубавици е първи в програмата, което означава, че е с начален час 18:00 наше време.

Според анализатора Мат Кронин сръбската тенисистка щяла да спечели с 2-0 сета. „Българката има прост, фънки, стил на игра, който й позволи да запише успехи на трева. Тя никога не е стигала толкова напред на хард, защото въртеливите удари не са от такова значение на тази настилка. Тя не е лишена от талант, но достигането й до тази фаза в Ню Йорк до голяма степен се дължи на лекия жребий. Иванович ще се наложи в два сета”, прогнозира Кронин на официалния сайт на US Open.

При дамите изненадите почти секнаха. Виктория Азаренка, Мария Шарапова и шампионката Саманта Стоусър продължават по разписание и са на четвъртфинал вече.

Световната номер едно Азаренка се справи с Анна Татишвили от Грузия с 6:2, 6:2. Третата поставена Шарапова загуби сет, но надделя в руското дерби срещу Надя Петрова с 6:1, 4:6, 6:4.

Стоусър сложи епилога на приказката за британската тийнейджърка Лора Робсън. Австралийката победи левичарката с 6:4, 6:4 в оспорван и равностоен мач.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини