Tежък жребий за Вики Томова на "Изида къп"04-10-2010 14:03 | Станко Димов

Виктория Томова ще играе срещу поставената под №2 в основната схема на "Изида къп" в Добрич. На старта на надпреварата тя ще излезе на корта срещу румънката Ингрид Раду, която е със 180 места в ранглистата пред нея.

 

Участващата с "уайлд кард” Никол Христова ще срещне първата в схемата Йонела Йова от Румъния, заемаща 603-то място в света. Квалификантката Сара Боевска ще излезе срещу друга квалификантка – Стефания Христов, също от Румъния. Сред първите осем по ранкинг в турнира има две българки.

 

От пресцентъра на турнира съобщават, че жребият ги е изпратил в долната част на схемата, като Далия Зафирова (№4) ще влезе в турнира с мач с украинката Анна Момот, а Таня Германлиева (№7) ще спори с Мартина Качиоти от Италия. Участващата с "уайлд кард” Ани Вангелова излиза срещу Михаела Боев, която е българка, състезаваща се за Белгия.

 

Останалите мачове на нашите ракети в първия кръг: Ирина Преотеску (Румъния) – Хюлия Велиева, Борислава Ботушарова – Десислава Младенова, Изабелла Шиникова – Клаудия Еначе (Румъния), Камелия Христея (Румъния ) – Надежда Василева.
Коментари
Други новини