Андреев ще спори за титлата на Найки Джуниър Тур



12-12-2013 00:00 | Станко Димов
Българският талант Адриан Андреев за втора поредна седмица ще играе на финал на голям тенис турнир в Съединените щати. Софиянецът ще спори за титлата при 12-годишните на "Найки Джуниър Тур", който се провежда в Клуб Мед Сандпайпър, щата Флорида. Миналата седмица Адриан стигна до мача за титлата на "Еди Хер" на единично и спечели трофея на двойки.

На полуфиналите третият поставен Андреев отстрани седмия в схемата Джак Дрейпър от Великобритания с 6:3, 6:4. За купата държавният шампион ще спори с №4 Михайло Попович от Сърбия. Адриан има да си връща на Попович, от когото загуби на турнира в Чачак през юни.

В "консолейшън" състезанието при момичетата до 12 години Розалина Юсева е финалистка. Тя се наложи над белгийката Ван де Пеер с 4:1, 4:0. Последната съперничка на Юсева е Хондиашвили от Израел.

На турнира "Америкън къп" в Маями Гергана Топалова се класира на четвъртфинал. Пловдивчанката се наложи в оспорван двубой над Анка Крачъм с 6:3, 3:6, 10-8. В следващия кръг Топалова се изправя срещу втората поставена Екатерина Антропова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини