Григор Димитров изнесе открит урок



29-03-2014 00:00 | Станко Димов
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е в България заради мача за Davis Cup срещу Гърция в Атина следващата седмица.

Днес той изнесе открит урок пред деца на кортовете на ТК „Малееви”. Стана ясно, че първата ни ракета ще бъде лице на Rexona в България и ще вземе участие в редица промоционални активности през годината. Първата от тях започва през април и ще възнагради един от феновете на Григор и Rexona с покана за двама за мач от ATP с участието на голямата ни надежда. Пълните правила ще бъдат обявени на Facebook страницата на марката след 15 април 2014 г.

„Радвам се, че съм лице на Rexona за България. Съвременният живот ни кара да бъдем активни и енергични, за да постигаме успехи. Днешното събитие е едно прекрасно изживяване за мен, защото най-важното е да бъдеш постоянен, да даваш 100% от себе си всеки ден. Пожелавам на всички да се събуждат с една висока цел и да следват мечтите си. Точно и заради това ще поиграя с бъдещите звезди на тениса ни, защото знам, че личният пример вдъхна кураж за дългия път към победите“ – каза по време на събитието Григор Димитров.

Следващата седмица Гришо лети за Атина за двубоя за оставане във втора група на Евро-африканската зона на Davis Cup, който е от 4 до 6 април.



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини