Тони Надал: Казах на Рафа, че имам магически сили



27-09-2010 15:01 | Станко Димов

Повече от любопитни подробности от работата си с Рафаел Надал разкри неговият професионален гуру - Тони Надал. Той сподели, че когато Рафа е бил малък е вярвал, че неговият чичо има магически сили, както и куп други таланти. Вижте сами за какво става въпрос.

 

"Да, преди често се шегувах с Рафа. Когато беше малък му бях казал, че съм бивша звезда на Милан, както и че съм печелил 5 пъти "Тур дьо Франс" с мотопед", разказва с усмивка на лице Тони Надал.

 

"Това обаче далеч не е всичко. Бях му казал, че притежавам магически сили. Мисля, че беше на 7 или 8 години, когато преди един негов мач му казах да не се притеснява, защото ако двубоят се развива лошо ще направя така, че да завали дъжд. Беше зимата. Когато мачът започна обаче наистина заваля, а Рафа се обърна към мен и ми каза: "Добре, можеш ли да го спреш, че ще спечеля".

 

Друг случай, за който се сещам е един мач на Иван Лендъл. Двубоят беше на запис, но Рафа не знаеше това. Бях гледал мача и знаех какво ще се случи, така че в ключовия момент се обърнах към Рафа и му казах: "Ще направя така, че Лендъл да загуби". Когато това стана Рафа не можеше да повярва на очите си", разкри още чичо Тони.



ОЩЕ ОТ УНИКАЛНОТО ИНТЕРВЮ НА ТОНИ НАДАЛ ВИЖТЕ ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини