Президентът на WSA спира да играе



08-10-2014 00:00 | Станко Димов
Австралийката Кейси Браун, която е президент на Женската скуош асоциация (WSA), обяви, че ще прекрати състезателната си кариера след Откритото първенство на Съединените щати, което ще се проведе следващата седмица във Филаделфия. Браун ще продължи да изпълнява задълженията си в Асоциацията до края на мандата си.

В момента 29-годишната Кейси е №19 в световната ранглиста, но е била пета в подреждането през декември 2011 г. Тя е спечелила 11 титли в кариерата си, която продължава вече 12 сезона. Тя има и четири медала от Игрите на Общността - един златен и три бронзови като последното отличие беше завоювано в Глазгоу през лятото - бронз на смесени двойки.

"Мисля, че състезателите знаят кога да се оттеглят. Изпитвам голямо удоволствие да съм треньор и да помагам на хората да постигат това, което искат в скуоша. Дълги години живях в Съединените щати, така че е чудесно, че сега ще се върна в родината ми. Благодаря на семейството и близките ми, без които нямаше да имам тези успехи", заяви Кейси Браун.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини