Цвети започва с Цибулкова



26-10-2014 00:00 | Станко Димов
Жребият за третото и последно издание на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в София бе. изтеглен на бляскава церемония в столицата. Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова попадна в Група „Средец”, където ще се конкурира с финалистката от Australian Open Доминика Цибулкова, германката Андреа Петкович и Карла Суарес Наваро от Испания.

Цвети и Цибулкова откриват турнира във вторник от 18 часа! Следващият двубой е между Андреа Петкович и Суарес Наваро.

В другата група „Сердика” също ще бъде повече от интересно. Водач там е 11-ата в света Екатерина Макарова, като компания ще й правят Флавия Пенета, Ализе Корне и Гарбине Мугуруса. В третия мач на 28 октомври излизат Пенета и Корне

На церемонията по тегленето на жребия присъстваха президентът на родната федерация и турнирен директор Стефан Цветков, кметът на София Йорданка Фандъкова, министърът на младежта и спорта Евгения Раданова, членът на борда да директорите на Garanti Koza Серхан Байкал и Фабрис Шуке, супервайзер на WTA.

Garanti Koza WTA Турнира на шампионките започва във вторник. В първите 4 дни ще се проведат срещите от груповите фази, където се играе на принципа всеки срещу всеки. В събота са двата полуфинала, а големият финал е в неделя.

Жребий за Garanti Koza WTA Турнира на шампионките:

„Сердика”: Екатерина Макарова, Флавия Пенета, Ализе Корне, Гарбине Мугуруса

„Средец”: Доминика Цибулкова, Андреа Петкович, Карла Суарес Наваро, Цветана Пиронкова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини