Ана Иванович поска всички титли от Шлема



Ана Иванович поска всички титли от Шлема
Свързани играчи
Тагове
21-09-2010 17:56 | Николай Драгиев

Бившата номер 1 в света Ана Иванович обяви, че нейната мечта е да спечели и четирите турнира от "Големия Шлем". Досега Ана има триумф на "Ролан Гарос" и финал на Australian Open.

"Моята цел е да спечеля всеки един от тези турнири, но това няма да е лесно. Мисля, че имам достатъчно качества и опит да го сторя. Ако това стане, то аз ще си върна и първото място в ранглистата," закани се Ана.

Самата Ана призна, че вече се оправя лесно с нахалните журналисти. "В началото на кариерата му бях доста затворена и трудно общувах с медиите. След това обаче разбрах, че това е важна част от моята работа. Понякога е забавно, тъй като те ме питат неща, за които дори не съм се замисляла в живота си," коментира сръбкинята.

Иванович признава още, че докато е в Белград се стреми да не мисли за тенис и повече обръща внимание на своите приятели "Има толкова много хора, които познавам от детството си. Те ме познават като малка, а не като знаменитост. Имаме толкова общи теми и не говорим за тенис. Обикновено обсъждаме хора, пътувания или книги," призна си още Иванович.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини