Мъри: И аз ще опитам удара на Фед между краката



02-09-2010 13:02 | Станко Димов

Първата ракета на Великобритания Анди Мъри се класира без особен проблем за втория кръг на US Open. Късно снощи той се наложи в 3 сета над Лукаш Лачко. Ето и някои от любопитните моменти от пресконференцията на Мъри след мача.

НАЧАЛОТО:
Наистина е малко странно, че започнах участието си в сряда. За мен това обаче не е проблем. Ако ми се наложи да изиграя 7 мача за 12 дни ще дам всичко от себе си. Определено бих се радвал, ако разполагах с 14 дни, но какво да се прави.
Мачът ми днес се разви по моя план. Никога досега не бяхме играли заедно, така че не знаех какво да очаквам. Радвам се, че мачът продължи кратко. В турнирите от Шлема това е много важно.

СЛЕДВАЩИЯТ СЪПЕРНИК:
Не знам почти нищо за Дъстин Браун. Той е доста различен играч. Предпочита да играе сервис-воле, което не се вижда много в съвременния тенис. С него никога не сме играли, така че нямам какво да кажа още като информация.

ТВЪРДИТЕ КОРТОВЕ:
Започнах сезона добре, но след това формата ми спадна. Мисля, че на Уимбълдън и на US Open сериите си възвърнах самочувствието. В Торонто победих последователно Рафаел Надал и Роджър Федерер. Да, определено се чувствам добре на хард. 

УДАРЪТ НА ФЕДЕРЕР МЕЖДУ КРАКАТА:
Разбира се, че видях удара му. Получи се добре, но съм гледал и по-добро изпълнение. Отново от Федерер, но срещу Джокивич. Този удар бе далеч по-труден, защото Джокович бе на мрежата и имаше повече шанс да реагира.
Смятам и аз да го пробвам някой път. Ще бъда много внимателен, защото...нали знаете (смее се).




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини