Българка успяла да завърти главата на Борис Бекер



29-08-2010 03:33 | Николай Драгиев

След броени дни в България ще пристигне един от най-желаните доскоро мъже в Европа – тенис легендата Борис Бекер. Отскоро той е за пореден път младоженец и баща. Втората му съпруга Лили Керсенбърг му роди син в началото на годината.

 

Бекер има вече двама синове от първата си жена Барбара и една дъщеря от петминутна афера с британката от руски произход Анжела.

 

Между тези три жени обаче в леглото на Борис Бекер успяват да се вмъкнат цяла армия красавици. Всъщност Бекер е мъж, който явно цял живот обича един и същи тип жена – копие на първата му съпруга Барбара Фелтус. За нея той се венча на върха на кариерата си през 1993 г. Бракът им години наред се смята за идеален.

 

Той е изцяло отдаден на тениса и на семейството си. Раждат му се двама синове, които обожава. Днес Ноа е на 16 , а Елиас - на 10 години. Само година след появата на Елиас обаче идва и шокът – британският модел Анжела Ермакова ражда момиченце и публично обявява, че то е от Борис.

 

Изненадани бяха всички, дори и тенисистът. Той до последно отричаше да е имал нещо общо с красивата мулатка, а след като генетичен тест доказа бащинството му, я обвини, че е планирала всичко и е “откраднала в устата си” семенната му течност. В шок е и Барбара, която незабавно подаде молба за развод. Въпреки опитите на тенисидола за сдобряване тя не му даде повече шансове.

 

И започна големият поход на ловеца на жени Бекер.

 

От 1993 г. насам до днес той представи пред медиите близо 10 официални приятелки. И бе изловен от тях с поне още толкова неофициални. Всички бяха абсолютно копие на Барбара - с тъмна кожа и къдрави черни коси. С изключение на българката Мариела Аренс – популярна актриса в Германия. Тя е с алабастрово бяла кожа, кестеняви коси и черни пламенни очи.

 

41-годишната днес Мариела се запознала с Борис през 2001 г. по време на снимките на филма “666 – не се доверявай на онези, с които спиш”. Работата на снимачната площадка ги сближила. Те обаче отричат да са нещо повече от приятели. Тогава се намесва бившият мъж на актрисата, с когото тя тъкмо се е развела. Пред жълтите вестници той надълго и нашироко разказва колко правилен избор е Мариела за Борис.

 

“И двамата принадлежат към света на блясъка и общественото внимание. И двамата обичат свободата. Перфектна двойка са”, заяви Йост. Благословията му постига истинската си цел – Борис зарязва Мариела. По отношение на личния си живот той и до днес е пълен маниак – нищо не бива да стига до медиите, ако не е предназначено за тях.

 

Тенисистът бе толкова бесен, че дори не покани българката на партито за 35-ия си рожден ден, който посрещна с над 200 приятели. Но всяко зло за добро – малко по-късно Мариела среща новия си съпруг – граф Патрик фон Фабер-Кастел.

Източник: 24chasa.bg




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини