Ноле: По-интересно е, ако Рафа и Роджър губят



09-08-2010 03:00 | Николай Драгиев

За първи път от няколко години насам "Роджърс Къп" в Торонто се очертава като крайно равностоен. В него ще вземат участие почти всички най-добри сред мъжете. Турнирът пропуска единствено Хуан Мартин дел Потро, но той е дългосрочно контузен.

 

Това разбира се е прието добре от групата, която се опитва да достигне нивото на Федерер и Надал, които са абсолютни хегемони, що се отнася до по-големите турнири.

 

"Това е чудесно за нашия спорт. Хубаво е по-голяма група от състезатели да се бори за големите състезания. Това прави ситуацията по-интригуваща за публиката, а и за нас. Всичко става много интригуващо," коментира Новак Джокович.

 

Въпреки че успя да задмине Федерер в ранглистата, Ноле смята че той и Надал все още са най-трудните опоненти. "Разбира се, че те двамата са най-големите фаворити на всеки един турнир. Уважаваме това. Но има няколко души като Сьодерлинг и Бердих, разбира се и Родик, които имат своите шансове. 

 

Турнирът "Роджърс къп" е с награден фонд от 2,43 милиона долара и е на твърда настилка. Той започва още днес, а най-добрите ще играят чак във вторник и сряда.

 

Какъв е шансът да види Федерер и Надал на финал - вижте тук!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини