Надал и Федерер се разминаха при жребия в Торонто



07-08-2010 02:51 | Николай Драгиев

Рафаел Надал и Роджър Федерер се разминаха при жребия за турнира "Rogers Cup" в Торонто. Федерер и Новак Джокович попаднаха заедно в долната половина на схемата и могат да играят на полуфинал.

 

ВИЖТЕ ЖРЕБИЯ ЗА ОСНОВНАТА СХЕМА!

 

Не по-малко интересно е в схемата при двойките. Там Рафаел Надал и Новак Джокович също ще се борят за титлата в един отбор. "Миналата година не успях да играя на двойки, тъй като имах проблеми с коленете. Тази година това ще бъде важна част от моята подготовка. Да играя с Новак е много хубаво за мен. Той е един от най-талантливите играчи в света. Ще бъде чудесно да бъде на моя страна. Иначе аз съм отлично състояние и не се налага да мисля за тялото си," коментира Рафа, който участва при тегленето на жребия.

 

"След Уимбълдън направих някои превантивни процедури за моите колене, а и си починах 3 седмици. Малко по-малко вдигам оборотите в тренировките и ще навляза отново във форма," допълни Рафа.

 

 

В Торонто Надал ще опита да спечели своята четвърта поредна титла от "Мастърс 1000". Той вече има 31 победи от последните си 32 мача. Единствената загуба претърпя от Фелисиано Лопес на четвъртфинал в Куинс.

 

Попитан какво още иска да му се случи, Надал сподели: "Нищо. Повече от щастлив съм от този сезон. Той е една сбъдната мечта за мен."




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини