Пенета: С Фабио още не сме избрали дата за сватбата



11-12-2015 13:08 | Tennis24.bg

Флавия Пенета беше избрана за най-добър играч на годината от испански журналисти. Шампионката от US Open получи специално отличие, а пред „Мундо Депортиво” разказа за връзката си с Испания.

„Тази награда ме кара да се чувствам по-специално, в Италия такова нещо трудно може да се случи. Барселона е моят дом, тук намерих душевния си покой. В Италия футболистите на пример не могат да имат личен живот. Тук, в Испания е по-различно. Хората осъзнават, че преди всичко ние спортистите също сме хора и имаме нужда от спокойствие”, коментира Пенета.

Италианката разказа и кои са били най-трудните моменти за нея през последния й сезон: „Два ни преди „Ролан Гарос” почти се бях отказала от участие в турнира. Нямах никакви цели, нямах усещане, че съм в състояние да запиша дори една победа”.

Пенета също така разкри, че с годеника й Фабио Фонини все още не са избрали дата за сватба. „Да, мислим в тази посока, но италианската преса явно е по-запозната от нас, защото вече се споменават дати, без ние двамата да сме решили. Всичко зависи от календара на Фабио”, коментира Пенета.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини