Победителят в конкурса ни: Българите сме силна спортна нация



07-12-2015 23:42 | Tennis24.bg

Победителят от конкурса ни за читателско мнение Мартин Секулов сподели, че харесва възможността, която нашата медия дава на спортните фенове. Той е №1 в избора на редакторите в сайтовете на Free Media Group за месец ноември с материала си „Не всичко в българския баскетбол е загубено”.

Секулов е на 21 години, роден в Самоков, но в момента работи и учи в София.

„С баскетбола съм свързан още от дете, тренирал съм близо 6 години, но поради контузия се наложи да се откажа в 9 клас. Няма ден, в който да не мисля за баскетбол и да не се интересувам от него. Главен виновник остава и моя брат Адриян Секулов, който наскоро подписа и първия си професионален договор. Почти няма спорт, който да не харесвам. В свободното си време обичам да ходя в планината”, разказа ни Секулов.

„Хареса ми възможността да изразя собственото си мнение и то да достигне до даден брой читатели. Провокираме и моментната ситуация, в която се намираме и изцяло негативното настроение, което ни заобикаля. А и идеята на конкурса ми хареса много. Така читателите и обикновените зрители могат да дадат своето мнение, което понякога си заслужава да се чуе и има какво да се научи”, казва още студентът.

„Винаги съм твърдял, че ние българите сме силна спортна нация. В момента се намираме в нещо като преход, има много трудности и препятствия, които трябва да бъдат преодолени в близкото бъдеще. Въпреки всичко продължаваме да имаме спортисти, които ни прославят в цял свят и ни карат да се гордеем с потеклото си. Симпатизирам на хора като Пламен Константинов, които се борят всеки ден за децата и спорта у нас. Дано повече хора вземат примера му и заработят с такъв ентусиазъм и отдаденост. Бъдещето е в младите, те имат нужда по-малко да се вглеждат в условията, и повече да полагат личен труд”, оптмистичен е Секулов.

Може и вие да изразите мнението си на спортна тематика, а подробностите как, вижте - ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини