Пенета към Карлос Моя: Благодаря за всичко



26-11-2015 13:00 | Tennis24.bg

За никого не е тайна, че Флавия Пенета изживя изключително тежко раздялата с Карлос Моя преди години. В своята автобиография италианката споделя, че е периода, в който е била с испанеца, е посветила целия си живот на него. За нейно съжаление обаче Карлос и изневерява с популярна тв-водеща, след което Флавия изпадна в депресия.

Всичко това обаче е в миналото. Сега, Пенета е щастливо сгодена за Фабио Фонини, а освен това преди няколко месеца спечели и първата си титла от Големия шлем – US Open 2015.

„Трябва да му благодаря (на Карлос Моя) за всичко, което направи, защото сега моят живот можеше да бъде напълно различен. Сега, след толкова години, трябва да кажа „благодаря ти, Карлос” за всичко, защото ако това не се беше случило, аз нямаше да съм тук, да съм с титла от Големия шлем”, коментира Пенета пред индийското издание „Дейли Експрес”.

Италианката разкри и подробности от характера на годеника си Фабио Фонини. „Забавно е, защото с него никога не знаеш какво ще се случи. Ако очаквате всичко да бъде перфектно, а той да не казва нищо, тогава не сте познали. Ако обаче очаквате нещо екстравагантно и талантливо, тогава сте на правилното място”.

Пенета обяви оттеглянето си от корта след историческия триумф на US Open. Италианката обяви, че се наслаждава на дните, в които се събужда без да има ясен и стриктен план за деня, както е било през всичките й години в тура.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини