Ферер се надява да не срещне Джокович на корта



Ферер се надява да не срещне Джокович на корта
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
16-11-2015 18:59 | Tennis24.bg

Давид Ферер е един от 8-те участника на финалите на АТР в Лондон. Въпреки, че през лятото заради контузия пропусна част от най-важните турнири, в това число Уимбълдън, Бостад, Хамбург, Торонто и Синсинати, испанецът се наслаждава на поредния си силен сезон.

„Няма значение как ще завърши турнира в Лондон в за мен, защото този сезон беше фантастичен в личен и професионален план за мен”, коментира Ферер, който в края на месеца ще се венчае за годеницата си Марта Тонрел.

Испанецът попадна в една предварителна група със сънародника си Рафаел Надал, Стан Вавринка и Анди Мъри. „Групата няма голямо значение, защото все ще ти се наложи да играеш срещу някой от най-добрите 8 в света. Не искам да играя срещу Новак Джокович, който в момента е на изключително ниво. Той определено е най-тежкият съперник, когото можеш да срещнеш в тура в момента”, коментира Ферер.

Той също така сподели мнението си и за Рафа Надал, който имаше труден сезон. „Не е никаква драма, че в момента е №5 в света. Надал е направил толкова много за испанския тенис”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини