Обявиха номинациите за №1 в тениса на маса



12-11-2015 14:54 | Любомир Тодоров

Международната федерация по тенис на маса обяви номинациите за най-добрите при мъжете и жените за 2015 година, които ще бъдат определени и наградени в третото издание на церемонията Star Awards, което ще се състои в Лисабон на 9 декември.

По четирима попаднаха в листите, от тях двама германци защитават честта на Европа в спорта с пластмасовото топче. Останалите са представители на Китай и Япония. Сред тях е и шампионката от Панагюрище Ишикава.

При мъжете избраните са: Фан Дзендон (Китай, шампион на Азия), Ма Лон (Китай, световен шампион и носител на световната купа), Джун Мизутани (Япония, победител в GAC Group 2014 ITTF World Tour Grand Finals) и Димитри Овчаров (Германия, европейски шампион и златен медалист от Европейските игри).

При дамите за престижното отличие се борят: Дин Нин (Китай, световна шампионка), Касуми Ишикава (Япония, победителка в GAC Group 2014 ITTF World Tour Grand Finals), Лю Шиуен (Китай, носителка на световната купа) и Петриса Соля (Германия, бронзова медалистка от световната купа).

Феновете на тениса на маса също могат да гласуват за своите любимци до 25 ноември. Тези резултати ще се комбинират с тези на журито и на медиите и така ще бъдат определени най-добрите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини