"Синдром на полуфинала" спечели читателския конкурс за октомври



Тагове
07-11-2015 12:53 | Tennis24.bg

Конкурсът на сайтовете от Free Media Group, част която е и Tennis24.bg, продължава с пълна сила и вече имаме призьорите за октомври. Всеки читател може да покаже таланта си да пише, анализира и коментира на спортна тематика.

Наситеният със спортни събития месец октомври провокира много наши приятели да хванат "молива" и да ни изпратят своите текстове. Ние пък бяхме сериозно затруднени в избора си.

Победител в последния месец е материалът "Синдром на полуфинала" на Калоян Антонов. Второто място заслужи "Да гледаш на живо Синсинати и US Open – незабравимо!" на Цветелин Пенев, а Айше Сакалова обърна внимание на една много любопитна тема и с материала си "Най-замърсените градове в Европа и една чиста победа" зае третата позиция.

Свързахме се с победителя Калоян Антонов, за да научи повече около спортните му пристрастия. Както личи от редовете по-долу, той живо се интересува от проблемите на българския спорт и е с ясна позиция по доста теми.

"Уча журналистика в Софийския университет и съм втори курс с профил печат. Аз съм голям спортен фен и затова съм се насочил да уча това, като искам да се специализирам в спортната журналистика. Следя всякакви спортове, но най-вече футбол и тенис, който тренирам вече четири години. Не гледам редовно волейбол, но когато националите играят, винаги ги наблюдавам", споделя Калоян.

"Имах удоволствието да проследя мачовете от груповата фаза и четвъртфинала в "Арена Армеец", като атмосферата наистина беше впечатляваща. За полуфинала и последния мач не успях да се домогна до билети и затова ги гледах вкъщи или с колеги. Спокойно мога да кажа, че в залата си беше по-хубаво", добави Антонов.

Free Media Group припомня, че конкурсът продължава и през ноември и очаква с нетърпение и интерес вашите материали на konkurs.fbg@gmail.com. Успех!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини