Габриела и Стефани отстъпиха в 3 гейма



24-10-2015 08:30 | Любомир Тодоров

Най-добрите български бадминтонистки Габриела и Стефани Стоеви отпаднаха на четвъртфиналите на двойки на големия турнир в Париж, който е част от Супер сериите.

В последен мач от програмата снощи те отстъпиха на южнокорейките Джън и Шин след 21:17, 8:21, 12:21 в двубой, продължи един час и 16 минути.

Стоеви, които за първи път стигнаха до тази фаза на състезание от толкова висока категория, напускат Франция с 5040 точки за световната ранглиста, където са на рекордното за тях 14-о място. В класацията за Олимпиадата златните сестри са №10.

Следващата седмица Габриела и Стефани ще участват на турнира в Саарбрюкен, Германия, който е от категория Гран при Голд, който е с награден фонд 120 000 долара. В първия кръг спечелилите шест титли през тази година хасковлийки излизат срещу силната двойка от Малайзия Амелия Алиша Ансцели и Фи Чо Сун. Точно от тях ссетрите загубиха на световното първенство в Джакарта през август.

Още две българки ще играят в Германия. Линда Зечири среща рускинята Ксения Поликарпова, а Петя Неделчева ще се изправи срещу Мария Фебе Кусумастути от Индонезия.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини