Журналисти от десетки медии премериха сили в традиционен турнир



19-10-2015 08:46 | Tennis24.bg

При голям интерес, отлична организация и хубаво време се проведе традиционният турнир за журналисти „VIVACOM Tennis Masters“. В него взеха участие представители на почти всички водещи медии.

На кортовете на ТК „Дема“ умения демонстрираха телевизионните журналисти Асен Григоров, Явор Цаков и Сашо Йовков, който между волейболните си ангажименти намери време да се включи в турнира, Тодор Попов – световен шампион за журналисти, главният секретар на БТА Евелина Андреева, шефът на БНР Радослав Янкулов и още от журналистите в страната.

Участниците се съревноваваха в турнир по двойки, като тандемите бяха определени на случаен принцип. След оспорвани мачове до финала при мъжете достигнаха Мартин Захариев и Милен Белчев, които отстъпиха на Георги Дончев и Румен Василев.

Не по-малко интригуващо беше в схемата при жените, където на финала Йоана Гочева и Биляна Караманолева се наложиха над Росица Стойкова и София Георгиева.

Финалистите получиха оригинално копие на „История славянобългарска“, а победителите заслужиха модерни модели телефони, предоставени от VIVACOM. Представител на телекомуникационната компания по време на турнира бе бившата държавна шампионка на България и националка за "Фед Къп" Мария Пенкова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини