Габриела Михайлова и Гергана Топалова на четвъртфинал в Созопол



05-10-2015 14:22 | Tennis24.bg

Габриела Михайлова и Гергана Топалова се класираха за втория кръг на двойки на международния турнир по тенис за жени "Santa Marina Open" с награден фонд 10 000 долара. В мач от първия кръг българките победиха Наталия Белова (Русия) и Франциска Комер (Германия) с 6:3 6:3.

На четвъртфинал те ще срещнат поставените под №4 в схемата германки Амели Интерт и Шарлоте Клазен, отстранили днес румънките Оана Гаврила и Таня Андрада Маре със 7:6(3) 6:2.

Останалите български участнички на двойки ще започнат утре участието си. Джулия Терзийска в тандем с Вивиан Хайзен (Германия) са поставени под №3 и ще срещнат състезаващите се за Турция Хюлия и Лютфийе Есен. Симона Борисова и Зиновия Ванева ще играят срещу състезаващата се за Белгия Михаела Боев и Габриела Дука (Румъния), а Мелади Тодорова и британката Лиза Филипс ще срещнат Юлия Хелбет (Молдова) и Камелия Елена Христя (Румъния).

На тенис комплекса във ваканционно селище "Санта Марина" в Созопол от утре започва борбата и в основната схема на сингъл. В програмата за утрешния ден са предвидени четири мача с българско участие, като на корта ще излязат водачката в схемата Джулия Терзийска, Виктория Томова, Габриела Михайлова и Вивиан Златанова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини