Участвайте в играта с прогнози на BGfootball.com и LG!



02-10-2015 12:35 | Tennis24.bg

Внимание, внимание! Феновете на прогнозите и на големите награди да не пропускат нашето предложение. BGfootball.com и LG са подготвили за подаряване няколко сериозни приза срещу елементарно условие...

Просто трябва да бъдете по-добри в прогнозите от конкурентите си. Познатата игра с предвиждания на мачове се завръща! От вас искаме да влизате всеки ден в сайта и играта и да прогнозирате селектираните двубои на деня като определите знака им, както и точния резултат, а в някои от тях и изходът от полувремената.

Многото възможности за прогнози осигуряват и голямата динамика в точките, които могат да бъдат наваксани (или изгубени) в рамките на броени дни. Затова BGfootball.com горещо ви препоръчва да играете редовно.

Регистрацията е отворена и можете да играете всеки ден. На 1 октомври обаче започва истинското съревнование. Класирането до момента се изчиства и започва наново. Играта продължава до 15 ноември.

Условията и начинът да се включите са елементарни и ще ги намерите ТУК.

А сега и най-важното - за какво играете? Във века на информационните технологии ви вкарваме в час с няколко супер награди от LG

Първо място - G2 mini - Повече информация
Второ място - L Bello - Повече информация
Трето място - L Fino - Повече информация

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ УСПЕХ И БЕЗПОГРЕШНИ ПРОГНОЗИ!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини