Григор срещу Соуса в четвъртък по обед – програма



30-09-2015 17:29 | Станко Димов

Григор Димитров ще започне участието си на единично на турнира на твърди кортове в Куала Лумпур в четвъртък. Най-добрият български тенисист ще има за съперник Жоао Соуса (Португалия), като срещата между двамата ще се проведе на централния корт с начален час не преди 13:15 часа (преди тях играят Миша Зверев и Фелисиано Лопес).

Това ще бъде втори двубой между Димитров и Соуса, а българинът ще търси реванш за загубата от португалеца на старта на US Open 2013. Соуза пристигна в Малайзия в отлична форма, след като миналата седмица игра финал на турнира в Санкт Петербург (отстъпи пред Милош Раонич).

В момента 26-годишният португалец заема 47-о място в ранглистата на АТР, където рекордното му постижение е №35 (юли, 2014). Българинът е №19 в последната класация на професионалистите, а при успех ще се класира за четвъртфинал, където ще срещне германеца Бенямин Бекер, който по-рано днес се справи в 3 сета с Жереми Шарди.

Двубоят Димитров – Соуса ще може да бъде гледан онлайн, а от Tennis24.bg по традиция ще го проследим и с коментар на живо.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини