Винчи: Чудесата се случват, това е моята история



Винчи: Чудесата се случват, това е моята история
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
13-09-2015 11:38 | Test User

Роберта Винчи загуби финалния двубой на US Open от сънародничката си Флавия Пенета, но въпреки това намери сили да се усмихва на пресконференцията след срещата и дори да се пошегува с някои от журналистите. Италианката се извини за английския си и обеща, че ще се постараем следващия път в Ню Йорк да говори по-добре. Тя благодари за подкрепата и честити триумфа на Флавия Пенета.

„Бяха невероятни седмици за мен. Винаги ми е харесвало да играя на US Open. Честно казано още ми е малко трудно да разбера какво точно се случи. Мисля, че ще имам нужда от известно време, може би у дома, след което да разбера какво точно се случи. Това ми беше първи финал в Шлема и сега ми е невъзможно да споделя емоциите си.

 Искам да поздравя Флавия, която игра по-добре днес. Тя беше по-стабилна от бекхенд, освен това началният й удар функционираше по-добре от моя. Като цяло тя беше по-добрият играч и заслужено спечели. Какво й казах на мрежата? Няма да ви кажа. Всъщност, не е нищо особено. Просто я поздравих за победата, честитих й. Разбира се, че не очаквах, че ще се откаже, но това е нейно решение, аз не мога да го коментирам. С нея се видяхме преди финала. Не мисля, че е странно.

Бяхме във фитнеса, говорихме си за предишните ни двубои. В какво вярвам? Вярвам, че чудесата се случват. Моята победа над Серина (Уилямс) и изцяло италианския финал го доказват. Със сигурност няма да летя тази вечер за Италия, може би ще го направя утре, не знам. Сега ще хапна чийзбургер, а от утре ще се насладя на истинска паста”, коментира Винчи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини