Серина: Светът няма да свърши, ако не спечеля в Ню Йорк



Серина: Светът няма да свърши, ако не спечеля в Ню Йорк
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
05-09-2015 15:04 | Станко Димов

Серина Уилямс направи поредна крачка към спечелването на Голям шлем. Рано тази сутрин американката се наложи с 2:1 сета над сънародничката си Бетани Матек-Сандс и по този начин си гарантира място на осминафиналите на US Open.

Серина обаче трябваше доста да се потруди, след като загуби първия сет с 3:6. В последствие световната №1 успя да направи обрат и след 7:5 и 6:0 в следващите две части си гарантира победа.

"Определено не започнах двубоя по начина, по който исках", коментира Уилямс след двубоя. "Направих много грешки, не диктувах събитията и знаех, че бързо трябва да направя промяна, ако искам да остана в мача", увери световната №1.

Серина признава, че за нея светът няма да свърши, ако не успее да спечели турнира и да направи Голям шлем.


”Не е нужно да печеля този турнир и светът няма да свърши, ако не съм шампионка отново. Обясних още преди Уимбълдън, че спечелването на "Серина шлем" означаваше наистина много повече. Бях нервна в Лондон, но тук не усещам подобно нещо. И не се чувствам непобедима.

Струва ми се, че другите се вълнуват много повече за това от мен. Самата аз нямам чак такава необходимост да стигна до този календарен Голям шлем”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини