Десетки деца се включиха в конкурса на Tennis24.bg, НТЦ и БФТ



25-08-2015 11:56 | Станко Димов

Българският тенис портал – Tennis24.bg, в сътрудничество с Националния тенис център и Българска федерация по тенис, организира конкурс за детска рисунка на тема „Аз обичам тениса”. Право на участие имаха ученици от 1-ви до 10-ти клас.

В конкурса се включиха деца от различни точки на България, а някои от тях, като Ана-Мария Методиева Миладинова, се възползваха от липсата на ограничения в броя рисунки и изпратиха повече от една.

Специално жури от представители на медийната група „Фрий Медиа Груп”, част от която е и сайтът Tennis24.bg, Националния тенис център, Българска федерация по тенис и от хора, вещи в изобразителното изкуство, ще оцени рисунките в следващите дни и част от тях ще бъдат изложени в Националния тенис център. Техните автори пък ще получат различни тенис награди.

Ето и имената на децата, които се включиха в конкурса:

Ана-Мария Методиева Миладинова, Ивелина Стефанова Димитрова, Мария Антоанета Вангелова, Симона Ангелова, Велислава Иванова, Йоана Максимова, Станислав Петров, Елица Ангелова, Виктория Денчева, Даниел Миленов, Христина Пенева, Десислав Димитров, Наско Николав, Ивона-Сияна Станева.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ ДЕТСКИТЕ РИСУНКИ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини