България приема Унгария на НТЦ на клей



19-08-2015 12:02 | Станко Димов

Отборът на България за Купа "Дейвис" беше избран за №1 за месец юли, след като се класира за плейофа за влизане в първа група на Евро-африканската зона на турнира след победа в Люксембург.

"Благодаря на момчетата за този успех, надявам се да спечелим и срещу Унгария. Мачът ще бъде на Националния тенис център на червени кортове от 18 до 20 септември. Преценихме, че там е нашият дом и е най-добре за момчетата, макар че имаше и други варианти", заяви капитанът Тодор Енев при получаването на наградата от "Пресклуб България".

Той допълни, че е изпратил покана на Григор Димитров и чака неговия отговор.

"Съставът за плейофа ще обявя до 8 септември, когато е крайният срок. Смятам, че дори е без Григор имаме реални шансове да спечелим срещата и да се класираме в първа група", заяви още Енев.

Пловдивчанинът, който е рекордьор по мачове за България в Купа "Дейвис" не бил мислил какво ще стане при успех срещу Унгария.

"Елате, за да се насладите на хубав тенис в НТЦ и да подкрепите отбора! Ако успеем догодина с Григор и с другите момчета можем да атакуваме и място в Световната група", завърши оптимистично Тодор Енев.

ГАЛЕРИЯ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО ВИЖТЕ ТУК

Любомир Тодоров

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини