Цвети срещу Серина на централния корт тази вечер



19-08-2015 08:29 | Любомир Тодоров

Цветана Пиронкова ще се изправи срещу световната номер едно Серина Уилямс тази вечер в двубой от втори кръг на турнира от категория "премиер 5" в Синсинати, Охайо.

Срещата е втора в програмата на Централния корт и трябва да започне не преди 20 часа българско време. Тя е втора в програмата след мача на №5 Стан Вавринка с Борна Чорич.

Серина е спечелила и трите двубоя с Цвети. За последно те играха в Пекин миналата година (на снимката), когато Уилямс се наложи с 6:2, 6:3

След двубоя между първите ракети на България и Съединените щати, но не преди 22 часа, ще играят водача в световната ранглиста при мъжете Новак Джокович и "щастливият губещ" Беноа Пер.

Тази нощ и Григор Димитров ще научи името на съперника си в третия кръг. Третият поставен Анди Мъри и участващия с "уайлд кард" Марди Фиш ще играят от 2 часа.

Потенциално днес може да има и още един двубой с българско участие. След отказа на Мария Шарапова заради контузия трябва да бъде определена "щастливата губеща", която да я завести за двубоя с Варвара Лепченко. Едно от имената в купата за жребия е на Сесил Каратанчева, която отстъпи в последния кръг на квалификациите на германката Юлия Гьоргес..

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини