Sportmedia.tv ще излъчи европейското по бокс за мъже



06-08-2015 09:59 | Любомир Тодоров

Sportmedia.tv - интернет телевизията на Free Media Group, част от която е и Tennis24.bg, ще излъчи на живо всички срещи от европейското първенство по бокс за мъже.

Шампионатът ще се проведе от 7 до 15 август в Самоков и в него ще участват 241 боксьори от 37 страни. Срещите ще вървят на живо и в официалния сайт на състезанието.

Утре в Самоков ще е техническата конференция, а в петък, 7 август, от 11:00 ч. ще се тегли жребият за надпреварата. Първите боеве започват в същия ден от 15:00 ч. на двата ринга в зала „Арена Самоков”. Официалното откриване е на 7 август от 18:00 ч.

Гледай срещите от първия ден на ЕП по бокс ТУК и ТУК

България ще бъде представени от пълен състав от 10 състезатели. Първите 6 от всяка категория ще се класират за световното през октомври в Доха (Катар), където пък ще се раздават първите при аматьорите визи за олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016.

Входът за зрители в залата в Самоков е свободен.

Шампионатът се организира със съдействието и подкрепата на Министерството на младежта и спорта, Българския спортен тотализатор, Община Самоков и фирмите Рефан, Победа, Адидас, Си комършал, Иззи, Самел 90, Фор плюс нутришън, Спорт зона, Метрореклама и хотелите Айсбург, Дъ Лодж, Ястребец и др.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини