Специалистите: Андреев беше фантастичен



01-08-2015 16:58 | Станко Димов

Адриан Андреев не просто спечели златен медал за България на завършващия днес Европейски младежки олимпийски фестивал в Тбилиси, Грузия. Едва 14-годишният български талант впечатли специалисти и публика с изявите си и не са един и два коментарите след неговия успех, в които се твърди, че го очаква бляскаво бъдеще.

Мненията след победата на Адриан с 2:1 сета на първия поставен Ишай Олиел (Израел) обобщи пресаташето на грузинската федерация по тенис Александър Метревели в специален разговор за сайта на БФ Тенис.

„Андреев беше фантастичен. Не само днес, но и през целия турнир. Неговото постижение е още по-впечатляващо на фона на това, че той беше един от най-малките тук. На колко е? На 14 едва? Всички бяха значително по-големи, но той показа страхотни качества.

Турнирът беше много силен, с топ тенисисти от цяла Европа. Без съмнение всички се убедихме в таланта на Адриан. В разговори с различни специалисти коментирахме колко голям потенциал има. Уверен съм, че с помощта на Българската федерация по тенис той ще развие по правилен начин способностите си”, сподели г-н Метревели.

ГАЛЕРИЯ ОТ ТРИУМФА НА АНДРЕЕВ

ВСИЧКО ЗА ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ СПОРТ МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини