Радванска похвали Пиронкова след двубоя им в Истанбул



25-07-2015 15:07 | "Стандарт"

Урсула Радванска не скри задоволството си след победата с 2:1 сета над Цветана Пиронкова, която я класира за полуфинал в турнир от WTA за първи път от близо 3 години.

Полякинята се наложи над първата ни ракета с 6:2, 3:6, 7:6 (5) след близо два часа и половина битка в Истанбул. Цветана има за какво да съжалява, тъй като в решаващия трети сет на два пъти сервира за мача – при 5:4 и 6:5, но и в двата случая Радванска връщаше пробива.

„За първи път играх срещу нея и мисля, че и двете показахме страхотен тенис. Тя се бори до последно, също както и аз, но това е тенисът – накрая само един може да бъде победител”, коментира Урсула Радванска след победата над Цветана.

„Беше много трудно. Особено трудна бе последната точка в мача, но се радвам, че топката остана в нейната на страна на корта”, каза още полякинята.

„Претърпях операция на рамото преди няколко години, така че постепенно се връщам към най-добрите си дни на корта. Много съм щастлива, че отново съм на полуфинал. Аз и сестра ми имаме страхотна история тук. Разговарям с нея всеки ден, тя ми праща съобщения след всеки мой мач”, разкри още Урсула Радванска.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини