Бащата на Ноле: Новак ще приключи като най-великия в историята



29-06-2015 15:38 | Станко Димов

Бащата на Новак Джокович – Сърджан, отдавна е известен в тенис средите с пиперливия си език. Преди време той за малко да скара сина си с Рафаел Надал заявявайки, че испанецът е лицемер в отношението си с Джокович. В последствие Новак изглади някак си положение.

Наскоро Сърджан пък твърдеше, че синът му хич не се разбира и с Роджър Федерер. Сега Джокович-старши пък е категоричен, че Новак Джокович ще задмине всички легенди и ще се откаже от тениса като най-великият състезател за всички времена.

„Новак вече е жива легенда на тениса и съм сигурен, че преди кариерата му той ще бъде смятан за най-великия играч за всички времена. Той има страхотни качества", категоричен е Сърджан.

Бащата на Ноле разкри, че раждането на внука му Стефан също е повлияло ползотворно на кариерата на световния №1.

„Стефан е фантастично дете. Бащинството зарежда Новак с допълнителна енергия, дава му допълнителен стимул. Семейството е най-важното нещо. Без семейството си, Новак нямаше да представлява това, което е в момента.

Когато гледам синът ми в игра усещам същия ураган от емоции, които изпитвах първия път, когато той стъпи на корта. Новак сбъдна мечтите ми преди много време. Каквото спечели оттук нататък, само ще добави още стойност към неговото величие”, добави бащата на Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини