Анди Мъри взима треньор на Агаси



06-07-2010 10:12 | Станко Димов

Първата ракета на Великобритания Анди Мъри ще предприеме колосални мерки, за да изпълни мечтата си и да спечели турнир от Големия шлем.

 

Според медиите на Острова Мъри ще освободи сегашния си треньор Майлс Маклагън, който бе на "гилотината" още преди Уимбълдън.

 

Тогава обаче Мъри реши да не предприема подобни мерки. Очаква се обаче в близките дни британецът официално да се раздели с 35-годишния Маклагън, а неговото място да заеме австралиецът Дарън Кейхил, който в миналото постигна сериозни успехи в работата си с Лейтън Хюит и Андре Агаси.

 

Добрата новина в случая е, че Кейхил, подобно на Мъри, има действащ договор със спортния гигант "Адидас", което допълнително улеснява сътрудничеството им.

 

В същото време стана ясно, че след загубата от Рафаел Надал на полуфиналите на Уимбълдън, Анди Мъри ще се отдаде на сериозна почивка.

 

Той планира да се появи на корта чак в началото на август в Торонто, където ще се проведе "Роджърс Къп". 3 седмици по-късно започва и последният турнир от Шлема за сезона - US Open.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини