Серина може да срещне Винъс на осминафинал



26-06-2015 14:12 | Любомир Тодоров

Световната номер едно Серина Уилямс ще започне участието си на Уимбълдън с двубой срещу квалификантката от Русия Маргарита Гаспарян, който отстрани във втори кръг Елица Костова.

Победителката от "Ролан Гарос" не би трябвало да има проблеми до трети кръг, където е вероятен сблъсък с №32 в схемата Каролин Гарсия. На осминафиналите е възможен двубой с кака й Винъс, стига 16-ата поставена да стигне до тази фаза. Двете сестри Уилямс имат общо 10 титли от тревата в Лондон на единично.На полуфинал Серина би играла срещу Мария Шарапова, която е поставена под №4.

Приятелката на Григор Димитров започва с мач срещу Джоана Конта от Великобритания. На четвъртфинал Шарапова може да срещне финалистката от "Ролан Гарос" Луцие Шафаржова.

В долната половина на схемата може да се стигне до полуфинал между шампионката Петра Квитова, която е №2 и третата Симона Халеп. Чешката левичарка започва срещу холандката Кики Бертенс. Първата поставена, която може да срещне Петра е №28 Йелена Янкович в трети кръг. На осминафинал вероятни опонентки изглеждан Радванска или Свитолина. Очертава се и повторение на финала с Южени Бушар, но на четвъртфиналите, макар че формата на канадката не предвещава такъв развой.

Румънката Халеп стартира с мач срещу словачката Яна Чепелова, а в нейната четвърт на схемата най-опасни изглеждат Каролине Вожняцки, Ангелик Кербер и Гарбине Мугуруса, с които може да играе на четвъртфиналите.

ВИЖ СХЕМАТА ПРИ ЖЕНИТЕ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини