Цветана Пиронкова – Агниешка Радванска (гейм по гейм)



25-06-2015 09:11 | Станко Димов

Цветана Пиронкова – Агниешка Радванска, четвъртфинал на турнира в Ийстборн.

НАЙ-ВАЖНОТО ПРЕДИ ДВУБОЯ

Коментар на живо:

ПЪРВИ СЕТ:
(сервис за Цветана Пиронкова):

1:0 Трудно начало на двубоя за Пиронкова, която трябваше да спасява точки за пробив още в първия гейм. Цвети навакса пасив 15:40, след което записа серия последователни точки на сметката си и открива резултата в мача.

1:1 Радванска изравнява резултата след още един равностоен гейм, в който се стигна до равенство.

2:1 Цветана Пиронкова спечели подаването си с лекота, след като пласира няколко много добри начални удара, с които затрудни максимално съперничката си. Предстои първа пауза в двубоя, след която Радванска ще сервира за изравняване на резултата.

2:2 Гейм на 30 на сметката на Радванска.

2:3 Първи пробив в двубоя, който е дело на Радванска. Иначе геймът започна с отлична атака на Пиронкова в близост до мрежата. След това обаче полякинята спечели 4 последователни точки и проби.

2:4 Радванска затвърждава пробива с бърз гейм на 15.

2:5 За жалост Пиронкова допуска втори пробив и вече изостава сериозно в резултата. Българката загуби подаването си на 0, с което позволява на Радванска да сервира за успех в първия сет. Полякинята е в серия от 4 последователни гейма на сметката си.

2:6 Гейм и първи сет за Агниешка Радванска. Два пробива бяха достатъчни на полякинята да спечели първата част след малко повече от половин час игра на централния корт.

ВТОРИ СЕТ:
(сервис за Цветана Пиронкова):

1:0 Цветана Пиронкова прекъсва серията поредни геймове на Радванска и печели подаването си, с което открива резултата във втората част. Това обаче не се случи никак лесно, като Цвети трябваше да спасява 2 точки за пробив.

1:1 Гейм на 0 на сметката на Радванска.

1:2 Радванска взима преднина и във втория сет, след като успя да пробие още преди първата почивка. Геймът завърши със страхотно разиграване, спечелено след форхенд по диагонала на полякинята.

1:3 Пробивът е затвърден от Агниешка Радванска с гейм на 0.

2:3 Пиронкова прекъсва серията от 3 последователни гейма на сметката на Радванска. Цвети обаче изостава с пробив и трябва да търси бърз брейк, ако иска да вкара двубоя в трети сет.

2:4 Много бърз гейм на Радванска (на 0), който завърши с ас.

2:5 След две последователни грешки от бекхенд Пиронкова допуска нов пробив. Предстои пауза, след която Радванска ще сервира за място на полуфинал в Ийстборн.

2:6 ГЕЙМ, СЕТ И МАЧ - АГНИЕШКА РАДВАНСКА
. Полякинята е на полуфинал в турнира.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини