Родик сваля килограми, връща се на корта в Атланта



16-06-2015 10:29 | Станко Димов

Бившият №1 в света Анди Родик ще се завърне на корта! Шампионът от US Open 2003 потвърди участие в турнира на двойки на Атланта следващия месец. Родик ще си партнира със своя добър приятел и бивш член на Топ 10 Марди Фиш.

Новината веднага породи спекулации, че Родик обмисля да участва и на двойки на US Open, но бившият тенисист категорично отхвърли подобен сценарий, тъй като се очаква по това време на годината да стане баща.

„Вчера изпълних няколко сервиса. Не бях докосвал ракета от месец. Резултатът – днес не мога да си движа рамото”, сподели Родик пред медиите в САЩ.

„Планирам да сваля 3-4кг. за турнира в Атланта, които да си върна двойно веднага след него”, каза с типичното си чувство за хумор Родик.

Родик се отказа от тениса през 2012-та година на US Open. Няколко месеца по-рано пък Марди Фиш получи проблеми със сърцето, заради които почти не е играл през последните години. Въпреки това обаче Фиш ще направи още един опит да се завърне на корта. В Атланта той ще играе както на двойки, така и на единично. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини