Вера Звонарьова се скъса да хвали Пиронкова



29-06-2010 22:08 | Николай Драгиев

Вера Звонарьова, следващата съперничка на Цвети Пиронкова на Уимбълдън, отчете класата на българката. Вера си спомни за срама, който бра от Цвети в Москва през миналата година, когато падна с 0:6, 2:6. Рускинята обаче се закани този път да се подготви по-добре за мача си.

 

"Винъс винаги е сред фаворитките, особено на Уимбълдън. Но Цветана днес бе по-добра. Тя заслужи успеха си. Тя играе великолепно.

 

"Играла съм с нея в Москва миналата година и загубих. Ще опитам да си спомня този мач. Знам само, че не показах най-доброто от играта ми. Ще направя всичко възможно да се подготвя максимално добре. Ще видим какво ще стане в крайна сметка," обясни Звонарьова.

 

Звонарьова коментира и качествата на Цвети: "Тя е много бърза и е трудно предвидима. Понякога тя играе слайс, понякога удря много мощно, понякога играе по-бавно, въобще всичко може да се очаква. Обикновено в такъв случай губиш ритъма си.

 

"Аз обаче се стремя да си гледам моята игра и така да спечеля. Изключително трудно е да достигнеш полуфинал в такъв турнир на нейната възраст. Трябва да си много подготвен и да имаш нужния опит," завърши Звонарьова, която определи победата си над Клайстерс като най-големия успех в кариерата си.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини