Вожняцки игра тенис с Обама в Белия дом



07-04-2015 08:31 | Любомир Тодоров

Бившата номер едно в света Каролина Вожняцки участва в традиционното 137-о състезание по търкаляне на великденски яйца в Белия дом, известно като Тhe White House Easter Egg Roll. Естествено датчанката бе поканена не, за да гони с дървена лъжица шарените яйца, а да играе тенис.

Тя размени няколко топки за "оранжев" корт с президента на Съединените щати Барак Обама и му показа правилния хват за бекхенд. Освен Вожняцки в тенис шоуто на поляната в Белия дом взеха и американските тенисистки Коко Вандевеге, Виктория Дювал и Алиша Блек.

Двубоите на корта бяха организиране от първата дама Мишел Обама, която показа доста по-добри умения от съпруга си, който е пристрастен към баскетбола.

По традиция от 1878 година първото семейство на САЩ посрещна в понеделник след Великден в Белия дом хиляди деца от всичките 50 щата за състезания по търкаляне на великденски яйца с дървени лъжици.

Над 30 000 души, спечелили специална лотария за участие в събитието, преминаха през южната морава на "Пенсилвания авеню" №1600.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини