БНТЦ организира Великденски лагер за деца



30-03-2015 17:45 | Станко Димов

Българският национален тенис център организира Великденски лагер за деца. Събитието ще се проведе в периода 6-10 април, а за да научим повече подробности около инициативата, от Tennis24.bg се свързахме с Управителя на БНТЦ Георги Дончев.

„За първа година организираме Великденски лагер. Децата, освен занимания по тенис, ще бъдат ангажирани и със специализирана гимнастика и обучение по английски език. Освен това малчуганите ще участват и в конкурс за Великденска рисунка, както и за най-добре боядисано яйца на Великденска тематика. Лагерът е за деца между 5 и 15 години”, коментира Дончев. 

Лагерът предлага няколко варианта за децата: целодневна ангажираност (10:00 – 16:00 часа). Цената при този вариант е 39 лв. Три часа на ден - сутрин / следобед, при цена 20 лв. Седмичният абонамент пък е на стойност 135 лв. Важно е да се отбележи, че при записване на второ дете от семейството, то ползва отстъпка 50%.

Относно новостите покрай базата, Георги Дончев сподели следното: „Вече разполагаме с 10 осветени корта, в момента работим по осветлението на още 3 корта. Така мога да кажа, че вече освен с най-голямата база в България, разполагаме и с базата с най-много осветени кортове. Това позволява тенис на Националния център да се играе до късно вечерта.

След Великденския лагер започват и традиционните ни прояви – множество турнири за деца, юноши от най-различна възраст, както и за мъже и жени. Тенис центърът вече има и сайт, който ще служи изцяло в полза на всеки желаещ да използва кортовете, в това число аматьори и любители. Сайтът ни разполага с платформа за онлайн резервация на корт. Това е изключително удобно, защото желаещите да играят тенис ще могат с няколко кликвания сами да видят в кой ден и час кой корт е свободен и да направят резервация изцяло онлайн”, каза Дончев. 

Той също така разкри, че БНТЦ започва и нова инициатива – Кардио тенис, който е изключително популярен в САЩ. Подробности около него ще научите в следващите дни в Tennis24.bg.

Подробности около всички инициативи в БНТЦ може да откриете ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини