Разбра се кога Гришо започва във Флорида



24-03-2015 11:12 | Любомир Тодоров

Става ясно кога ще започне участието на Григор Димитров на турнира в Маями от сериите "Мастърс 1000". Това ще се случи в събота, 28 март, когато започват мачовете от втория кръг за поставените тенисисти от горната половина на схемата.

Гришо е девети в нея и е в частта със световния номер едно Новак Джокович. Защитаващия титлата си сърбин ще стартира с мач във вечерната сесия в събота, съобщиха организаторите. Кога точно ще бъде срещата на Българин, ще се разбере в петък.

Както написахме още вчера, Цветана Пиронкова ще изиграе в сряда първата си среща на турнира в щата Флорида, който при жените е от категория "премиер задължителен". Пловдивчанката очаква тенисистка от квалификациите, които завършват днес.

Димитров пък ще научи именто на първия си съперник в четвъртък. Тогава ще бъде двубоят на Хуан Мартин дел Потро от Аржентина с канадеца Вашек Поспишил. Гришо вече е в Маями и вчера тренира заедно с Рафа Надал.

В четвъртък във вечерната сесия ще излезе на централния корт №2 в схемата Мария Шарапова. Преди това в дневната ще видим две бивши номер едно в света - Винъс Уилямс и Каролине Вожняцки.

В петък започват двукратният шампион Анди Мъри и трикратният финалист Рафаел Надал. Във вечерната сесия на 27 март ще започне защитата на титлата си Серина Уилямс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини