Южени Бушар продължава по план в Индиън Уелс



Южени Бушар продължава по план в Индиън Уелс
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
16-03-2015 23:45 | Станко Димов

Южени Бушар се пребори с жегата и съпротивата на Коко Вандевеге и се класира за осминафиналите силния турнир в Индиън Уелс. В първия си мач в турнира световната №6 загуби едва 4 гейма, а този път даде „цели” 5 на съперничката си и продължава напред след успех с 6:3, 6:2.

„Чувствах се много уверена днес. Това е важно, когато срещу теб има състезател с опасни оръжия. Преди срещата си казах, че трябва да бъда готова за всичко”, коментира Бушар след двубоя.

„Тя (Вандевеге) притежава отличен сервис и силен форхенд, но аз бях подготвена за това. Целта ми беше да неутрализирам нейните оръжия и да се възползвам от шансовете, които се откриват пред мен. Доволна съм, че в моментите, в които тя отстъпваше малко назад, аз бях в състояние да атакувам и да вземе превес”, каза още канадката. 

„Моята цел за Индиън Уелс и Маями беше достигането до четвъртфиналите. Надявам се, че в Маями ще се представя по-добре”, каза от своя страна Вандевеге.
На пътя на Бушар към четвъртфиналите ще се изправи квалификантката от Украйна Лесия Цуренко, която надви в 3 сета Ализе Корне.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини