Иванович и Ерани с бързи победи в Монтерей



05-03-2015 09:01 | Любомир Тодоров

Първата и втората поставени на турнира в Монтерей, Мексико, Ана Иванович и Сара Ерани показаха класа и са на четвъртфиналите.

Водачката в схемата Иванович отново игра в нощната сесия. Този път тя нямаше проблеми и победи Полин Пармантие от Франция с 6:3, 6:2.

Следващата съперница на сръбската звезда е отново французойка. Това е Кристина Младенович, която отстрани бившата №2 в света Вера Звонарьова от Русия с 6:4, 6:2.
 
Италианката Ерани отстрани унгарската квалификантка Тимеа Бабош с 6:3, 6:3. Двете играха за втори път в Монтерей. През 2012 година Бабош победи на полуфинала и после завоюва първата си и единствена титла от турнир на WTA.

"Честно казано, не мислех за предишната ни среща. Не си спомням много от него, беше преди години. Затова се съсредоточих върху двубоя днес и съм щастлива, че успях да спечеля", призна Сара.

На четвъртфинал Ерани очаква спечелилата срещата между №5 Анастасия Павлюченкова от Русия и шведката Юхана Ларшон.

В най-дългия мач за деня осмата поставена словачка Магдалена Рибарикова спаси четири мачбола в тайбрека на третия сет, преди да надделее над Полона Херцог от Словения със 7:5, 3:6, 7:6(9) след почти 3 часа игра.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини