В Испания наредиха Ферер до Карлос Моя и Рафа Надал



В Испания наредиха Ферер до Карлос Моя и Рафа Надал
Свързани играчи
Тагове
04-03-2015 14:52 | Станко Димов

Давид Ферер получи поредно признание. След като се завърна към най-добрата си форма и спечели 3 титли от началото на сезона, испанецът получи и специална награда в родината си. На церемония във Валенсия, Ферер получи приза „Хуан Антонио Самаранч”, който идва като признание за дългата му и успешна кариера на корта. Отличието бе връчено от президента на местната тенис федерация. 

„Благодарен съм за наградата. Още по-щастлив съм от факта, че я получават в клуба във Валенсия, чийто член съм. Тук е домът ми, семейството и близките ми, така че наистина съм много щастлив в момента”, коментира Ферер.

„За мен е чест и привилегия да държа тази награда и да се наредя до играчи като Карлос Моя и Рафаел Надал, които също я получавали. Винаги е хубаво, когато трудът ти получи признание. Това ме кара да бъда горд с всичко, което съм постигнал.

Ако утре имам възможността да върна времето назад ще направя точно това, което сторих през последните 20 години. Тенисът ми даде много повече, отколкото очаквах. Аз ще бъда вечно благодарен на спорта, който означава всичко за мен”, коментира Ферер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини