Марион Бартоли обмисля завръщане на корта!



03-03-2015 12:59 | Станко Димов

Марион Бартоли обмисля завръщане на корта. За подобен сценарий намекна самата французойка, допитвайки се до последователите си в микроблога Twitter.

„Да се завърна, или да не се завърна към тениса? Какво мислите? Трябва ли да го направя?”, написа Бартоли в социалната мрежа и моментално бе залята от множество отговори, масово от които с пожелание да се завърне на корта.

Марион Бартоли направи големия си удар на Уимбълдън през 2013-та година, когато сензационно успя да спечели титлата, при това без да загуби сет! Още по-сензационно обаче нисичката французойка обяви оттеглянето си от тениса само 40 дни след въпросния триумф на „Ол Ингланд Клъб”.

Миналата година Бартоли разкри, че изобщо не съжалява за решението си и изобщо няма да се повлияе от опитите на много хора да я върнат в спорта.

„Всички се опитват да ме убедят, но аз няма да го направя. Не променям решенията си. Когато си наумя нещо, никой и нищо не е в състояние да ме спре. И наистина не съжалявам и за минутка от решението си да спра с тениса”, коментира тогава Бартоли.

Ето обаче, че няколко месеца по-късно Бартоли явно е изневерила на себе си и е готова да промени решението си. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини