Промоцията „Продължаваме напред до – 55%!” с нов срок



Промоцията „Продължаваме напред до – 55%!” с нов срок
Тагове
20-02-2015 22:29 | Станко Димов

Поради големият интерес към промоцията по имуществени застраховки, „Застрахователно дружество  Евроинс”  АД продължава  промоцията под надслов „Продължаваме напред до – 55%!„. За периода на промоцията от 16 февруари до края на месец април, Дружеството предлага  на своите клиенти много атрактивни цени за имуществените си застраховки с до 55 % отстъпка от действащите тарифи.

Промоцията „Продължаваме напред до – 55%!”  на „Застрахователно дружество Евроинс” АД дава възможност на  всички настоящи и бъдещи клиенти на Дружеството да застраховат своето движимо и недвижимо имущество на достъпна и много атрактивна цена. Широкото покритие и изгодни застрахователни премии са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, наводнение, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други непредвидени рискове и опасности.

Клиентите на Дружеството имат възможност да изберат различни варианти на покрития и лимити на отговорност, в зависимост от своите потребности и изисквания.

В промоцията участват следните застрахователни продукти:

- „Екстра дом”;
-     „Домашно имущество“;
-     „Имущества на физически лица”;
-     „Имущества на юридически лица, еднолични търговци и организации“.


Със своите атрактивни предложения „Застрахователно дружество Евроинс” АД отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти. Имуществените, както и всички останали видове  застраховки,  могат да бъдат сключени във всеки от 97-те офиса на Дружеството, както и при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на „Застрахователно дружество Евроинс”.

Промоцията е валидна за периода от 16 февруари до 30 април 2015г.

*Промоцията  не важи за застраховки на имущество на физически лица срещу първи риск.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини