Баутиста Агут и Монфис с нови успехи в Марсилия



19-02-2015 07:59 | Любомир Тодоров

Четвъртият поставен в схемата на турнира в зала от категория "АТР 250" в Марсилия Роберто Баутиста Агут от Испания и седмият Гаел Монфис се класираха за четвъртфиналите.

Баутиста Агут успя да пробие по веднъж във всеки сет подаването на канадеца Вашек Поспишил и това беше достатъчно, за да спечели двубоя със 7:5, 6:4. В следващия кръг 16-ият в световната ранглиста испанец очаква победителя от срещата на №6 в схемата Давид Гофен от Белгия с австриеца Доминик Тийм.

Французинът Монфис беше категоричен срещу Андрей Кузнецов от Русия и се наложи с 6:3, 6:2. Парижанинът наниза 13 аса и не позволи нито веднъж да загуби подаването си. На четвъртфинал той ще срещне спечелилия мача в четвъртък между водача в схемата Милош Раонич от Канада и Симоне Болели от Италия.

Серхий Стаховски от Украйна победи Ян-Ленард Щруф от Германия с 6:4, 4:6, 6:3 и също е сред най-добрите осем на турнира в Южна Франция. Следващият му опонент ще бъде определен в мача на шампиона от Ротердам и №2 в схемата Стан Вавринка от Швейцария срещу представителя на домакините Беноа Пер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини