В ритмите на карнавала (+СНИМКИ)



17-02-2015 11:26 | Станко Димов

Двамата най-добри испански тенисисти Рафаел Надал и Давид Ферер почувстваха атмосферата от едно от най-прословутите събития в света – карнавала в Рио де Жанейро. Въпреки проливният дъжд, който се изсипа над Бразилия в неделя, Рафа и Давид не се поколебаха и взеха участие в събитието, като показаха и завидни танцувални умения. Компания на на испанците им правеше една от местните легенди в тениса – Гуга Куертен.

„За първи път имах възможността да стана част от карнавала в Рио и мога да кажа, че преживяването е уникално. Има толкова много положителна енергия тук. Всички танцуваха и пееха, беше просто невероятно. Радвам се, че има шанса да усетя от този опит”, коментира световният №3 Рафа Надал.

„Наистина беше много красиво”, добави и Давид Ферер. „За първи път съм на този карнавал и атмосферата беше неописуема. Всички са толкова щастливи. Дори дъждът не попречи на хората да се забавляват. Мисля, че днес танцувах в пъти в повече, отколкото бях танцувал през целия си живот. Надявам се, че ще подобря стъпките си за следващата година. Ако имам възможността да посетя карнавал отново ще го направя с най-голямо удоволствие”, каза Ферер.

Рафа Надал и Давид Ферер започват участието си в турнира Rio Open във вторник, като ще имат за съперник съответно Томас Белучи и Даниел Химено-Травер.

ГАЛЕРИЯ ОТ ТАНЦИТЕ НА РАФА И ФЕРЕР ВИЖТЕ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини